Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum varav 68 rum är dubbelrum och 44 enkelrum.

SOMMARPAKET utanför Göteborg

BOKA DITT SOMMARBESÖK IDAG: FÅ 40% RABATT!

Få mer av din sommarvistelse i Göteborg på Aspenäs Herrgård! Bo bekvämt och naturnära i sagolika miljöer endast 20 minuter från centrala Göteborg

Herrgårdspaket med grillbuffé

Vi älskar god mat och självklart vill vi gärna att ni under sommaren ska få uppleva god mat i kombination med vår härliga miljö!

Romantik på herrgården

JUST NU: 40% RABATT

Är det dags att bjuda din kärlek på en romantisk getaway? Kom till Aspenäs Herrgård och ät god mat, koppla av och njut av vår härliga herrgårdsmiljö!

VIP 60+

Är du 60+ och drömmer om herrgårdsupplevelser? Då är detta paketet för dig. Just nu: 40% rabatt!

Äntligen Fredag

JUST NU: 40% RABATT

Starta helgen på bästa möjliga vis! Släpp veckans stress och tankarna kring vilken mat som lagas, vi tar hand om det åt dig.

Sköna lördag

Njut av en skön lördag på Aspenäs Herrgård

En lång-weekend i herrgårdsmiljö

Njut av en lång helg på herrgården, där du och ditt sällskap är i fokus. Här finns det tid för avslappning, god mat och vacker natur.

Golfpaket i herrgårdsanda

Spela golf, koppla av med god mat och umgås tillsammans i våra sköna sällskapsrum efteråt.

Rum och frukost, måndag – lördag

Välkommen till ett sjönära boende med vackra promenadstråk.

Vandra med varandra

JUST NU: 40% RABATT

Upplev vandring i fantastisk natur, god mat och somna gott i hemtrevliga rum!