Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum varav 68 rum är dubbelrum och 44 enkelrum.

Winemakers dinner 8 mars – Quinta do Vallado

Upplev en oförglömlig winemakers dinner den 8 mars på Aspenäs Herrgård!

Herrgårdens afternoon tea

En resa genom herrgårdens historia som avslutas med afternoon tea i vår ljuvliga salong

VIP 60+

Är du 60+ och drömmer om herrgårdsupplevelser? Då är detta paketet för dig. 20% rabatt på ordinarie priser!

Romantik på herrgården

Är det dags att bjuda din kärlek på en romantisk getaway? Kom till Aspenäs Herrgård och ät god mat, koppla av och njut av vår härliga herrgårdsmiljö!

Whiskeyprovning

Slå er ner i Seatons Bistro, upplev en whiskeyprovning av ren klass tillsammans med Morgan Svensson, en av grundarna till prisbelönta Nordmarkens Destilleri. Avsluta kvällen med en inspirerad 2-rätters middag i vår ljuvliga herrgårdsrestaurang med vacker sjöutsikt.

Sköna lördag

Njut av en skön lördag på Aspenäs Herrgård

Äntligen Fredag

Starta helgen på bästa möjliga vis! Släpp veckans stress och tankarna kring vilken mat som lagas, vi tar hand om det åt dig.

Herrgårdspåsk

Fira och upplev en påsk på Aspenäs Herrgård. Njut tillsammans med nära och kära av en avslappnande atmosfär, vårkänslor och ljuvlig mat i påskens anda.

SOMMARPAKET utanför Göteborg

Få mer av din sommarvistelse i Göteborg på Aspenäs Herrgård! Bo bekvämt och naturnära i sagolika miljöer endast 20 minuter från centrala Göteborg

En lång-weekend i herrgårdsmiljö

Njut av en lång helg på herrgården, där du och ditt sällskap är i fokus. Här finns det tid för avslappning, god mat och vacker natur.