Rulla ner till innehåll

Seniorpaket

Har du fyllt 60 år? Perfekt! Då får du 20% på ordinarie pris. Seniorpaketet är en exklusiv möjlighet för dig som är senior och vill skapa lite guldkant i vardagen!

Upplev Stillheten i naturen nära Göteborg.

Kom på eftermiddagen, njut av herrgårdens miljö – både inomhus och runt omkring. Slå er ner i herrgårdens salong med en god kopp kaffe eller njut av en lugn stund i bastun. Ta en promenad längst sjön Aspen eller vandra lugnt på Gotaleden. På kvällen är ni välkomna in i herrgårdens restaurang på en ljuvlig 2-rätters middag, komponerad och tillagad med noggrant utvalda råvaror av våra fantastiska kockar. Somna sedan lugnt bland mjuka lakan och vakna till en härlig frukostbuffé morgonen därpå.

Vill ni äta lunch på herrgården innan er incheckning går det fint, vi serverar en stor lunchbuffé alla vardagar mellan 11.30 – 13.30 som kan köpas till för 149kr/person. Bokning av lunch gör ni enkelt, ring oss på 0302 630000 alt. Skicka ett mejl på info@aspenasherrgard.com

Boka nu och låt oss ta hand om dig. Vi erbjuder 20% rabatt på vistelsen!

HEMTREVLIG STÄMNING

Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

EN LÅNG HISTORIA AV VÄRDSKAP

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

I paketet ingår

  • Rum
  • 2-rätters middag
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till bastu
  • Tillgång till träningsrum
  • Fri parkering
  • Biljard & spel

Hos oss bor du i mysiga gårdshus som ligger ett stenkast från herrgården. I herrgårdsbyggnaden hittar du receptionen, restaurangen, baren, salong och bibliotek att umgås på och att uppleva den historiska andan av en över 200 år gammal herrgård!