Rulla ner till innehåll

Boka bord

Varmt välkommen att boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att fylla i vår bordsbokningsformulär.

Herrgårdens Lunchmeny

Vi serverar lunchbuffé måndag - fredag mellan 11.30 - 13.30.

Välj fritt bland vårt kött eller fisk alternativ, salladsbuffé och sedan avnjut en god kaffe tillsammans med dagens hemmagjorda dessert från herrgårdens konditor.

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.

Herrgårdens kvällsmeny

Avsluta dagen hos oss med en utsökt middag serverad i den vackra matsalen med utsikt mot Aspen.

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.

Baren

Baren hittar du i hjärtat av herrgården, bakom restaurangen och till vänster om receptionen. Här kan du avnjuta ett glas vin innan middagen eller varför inte en härlig drink efter! Vi har alltid personal som hjälper dig hitta din favorit.

"Vår matfilosofi är baserad på sunt förnuft och mycket kärlek. Vi lagar mat mat efter vad som finns i säsong och köper ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt."

Kökschef, Magnus Eriksson

"Vackert läge och helt fenomenal mat!"

Peter P

"Alldeles underbar mat! Hälsar en vegan."

Ida R

"Dagens lunch smakade jättegott! Underbar miljö och fantastisk personal. Veckans höjdpunkt!"

Anne F

"Fantastisk mat. Underbar miljö och fantastisk personal."

Inga-Britt E

En plats för fest och firande

Vi står värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. Under sommarmånaderna öppnar vi upp vårt festtält i trädgården och under resten av året är vår herrgårdsrestaurang en ideal plats för fester och firande.