LUNCHMENY V.17
Torsdag:
Vitlöksgrillad kycklingfilé med pepparsås & råstekt potatis
Fredag:
Fransk fiskgryta med aioli & brödkrutonger
Kalvfärsjärpar med potatispuré, inlagd gurka & svampsås
LUNCHMENY V.18
Måndag:
Vegetarisk måndag: Palaak paneer - en indisk currygryta med basmatiris
Pulled pork med gräddfil, barbequesås & chilirostad potatis
Tisdag:
Dagens fångst med örtmixad sås, potatispuré & rostad fänkål
Gulasch på högrev med smetana & kokt potatis
Onsdag: 1a maj
STÄNGT
Torsdag:
Dagens fångst med nässelsås, hackat ägg & potatispuré
Fläskkarré med gräddsås, äppelmos & kokt potatis
Fredag:
Dagens fångst är halstrad med ingefärsaioli, brynt soya-smör & färskpotatis
Kyckling med pepparsås, inlagd gurka & rostad potatis
Med reservation för ändringar
Tid
11.30 - 13.30
Pris
149:-
Vid bokningar av större grupper, konferensaktiviteter i samband med lunch etc. Vänligen kontakta vår bokningsavdelning på: konferens@aspenasherrgard.com.
Boka lunch
info@aspenasherrgard.com
alt. ring oss på 0302 630000
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.