LUNCHMENY V.20

Onsdag:

Dagens fångst med citronsås, crudité-grönsaker & färskpotatis

Helstekt kotlett med svampsås, inlagd gurka & skogshuggarpotatis

Torsdag:

Dagens fångst är pankostekt med dansk remoulad, citron & kokt potatis

Indisk kycklinggryta med basmatiris & myntayoghurt

Fredag:

Dagens fångst är halstrad med aioli, färskpotatis & rostad broccoli

Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör, potatispuré & gröna ärtor

LUNCHMENY V.21

Måndag:

Vegetarisk måndag med kikärtsbollar, mynta yoghurt & chilirostad potatis

Köttbullar med gräddsås, lingon & potatismos

Tisdag:

Dagens fångst med citron-libbstickasås, färskpotatis & rostade morötter

Kycklingbröst med tomat, grädde & N'duja serveras med potatismos

Onsdag:

Dagens fångst med grön curry, basmatiris & sesamfräst spetskål

Köttfärslimpa med pepparsås, lingon & kokt potatis

Torsdag:

Dagens fångst, halstrad med pepparrotscreme, brynt smör & potatismos

Helstekt Durac-kotlett med kryddsmör, haricots verts & färsk potatis

Fredag:

Dagens fångst "provencal" med aioli & färskpotatis

Grillad kalv-rostbiff med bearnaise & klyftpotatis

Med reservation för ändringar

Tid

11.30 - 13.30

Pris

149:-

Vid bokningar av större grupper, konferensaktiviteter i samband med lunch etc. Vänligen kontakta vår bokningsavdelning på: konferens@aspenasherrgard.com.

Boka lunch

info@aspenasherrgard.com

alt. ring oss på 0302 630000

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.