Rulla ner till innehåll

Winemakers dinner 8 mars – Quinta do Vallado

Upplev en oförglömlig winemakers dinner den 8 mars på Aspenäs Herrgård!

Herrgårdens afternoon tea

En resa genom herrgårdens historia som avslutas med afternoon tea i vår ljuvliga salong

VIP 60+

Är du 60+ och drömmer om herrgårdsupplevelser? Då är detta paketet för dig. 20% rabatt på ordinarie priser!

Romantik på herrgården

Är det dags att bjuda din kärlek på en romantisk getaway? Kom till Aspenäs Herrgård och ät god mat, koppla av och njut av vår härliga herrgårdsmiljö!

Whiskeyprovning

Slå er ner i Seatons Bistro, upplev en whiskeyprovning av ren klass tillsammans med Morgan Svensson, en av grundarna till prisbelönta Nordmarkens Destilleri. Avsluta kvällen med en inspirerad 2-rätters middag i vår ljuvliga herrgårdsrestaurang med vacker sjöutsikt.

Sköna lördag

Njut av en skön lördag på Aspenäs Herrgård

Äntligen Fredag

Starta helgen på bästa möjliga vis! Släpp veckans stress och tankarna kring vilken mat som lagas, vi tar hand om det åt dig.

Herrgårdspåsk

Fira och upplev en påsk på Aspenäs Herrgård. Njut tillsammans med nära och kära av en avslappnande atmosfär, vårkänslor och ljuvlig mat i påskens anda.

SOMMARPAKET utanför Göteborg

Få mer av din sommarvistelse i Göteborg på Aspenäs Herrgård! Bo bekvämt och naturnära i sagolika miljöer endast 20 minuter från centrala Göteborg

En lång-weekend i herrgårdsmiljö

Njut av en lång helg på herrgården, där du och ditt sällskap är i fokus. Här finns det tid för avslappning, god mat och vacker natur.

nolgarden-4

Bo bekvämt i en rogivande miljö

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan.

Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum varav 68 rum är dubbelrum och 44 enkelrum.

TRYGGA MÖTEN OCH KONFERENSER

De allra flesta av oss föredrar fysiska möten framför digitala möten och längtar efter att träffas.

Som konferensgäst hos oss har ni all teknik, service och bekvämligheter ni behöver nära till hands och alltid med en fantastisk utomhusmiljö direkt utanför dörren.

Just nu har vi ett konferenserbjudande! Boka en konferens under maj och juni, få en goodiebag med herrgårdens hembakade favoriter! 

Ange kod: KONDITOR

Gäller alla nybokningar med ankomst under maj och juni. Alla deltagande får en goodiebag vid avresa.

Boka enkelt på konferens@aspenasherrgard.com
3977337bf10801d86a31ea96a9c6efcf

Drömmer du om ett herrgårdsbröllop?

Låt Aspenäs Herrgård stå för inramningen till ett oförglömligt bröllop. Herrgården är en romantisk plats med sitt sjönära läge, grönskande omgivningar och vackra rum för fest och boende.