Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny V.6

Måndag

Förrätt:

Jordärtskockssoppa, krabbmousselin, gravad forellrom & krispig purjolök

Varmrätt:

Pärlhöna med amandine potatis, morotscreme & citronsky

Tisdag

Förrätt:

Waldorfsallad på toast serveras med druvor & rostade valnötter

Varmrätt:

Bakad röding med basilikamixad vitvinsås & rostade persiljenötter

Onsdag

Förrätt:

Jordärtskockssoppa, krabbmousselin, gravad forellrom & krispig purjolök

Varmrätt:

Pärlhöna med amandine potatis, morotscreme & citronsky

Torsdag

Förrätt:

Waldorfsallad på toast serveras med druvor & rostade valnötter

Varmrätt:

Vitlöksbakad torsk med basilikamixad vitvinsås, rostad potatis & persiljerot

Fredag - Lördag

Herrgårdens Helgmeny hittar ni här

 

OBS. Vi tar endast förbokningar.

Boka bord på knappen ovan. Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

Med reservation för ändringar

PRISER

Tre-rätters middag: 569:-

Två-rätters middag: 449:-

Varmrätt: 285:-

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.