Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny V.6
Måndag
Förrätt:
Jordärtskockssoppa, krabbmousselin, gravad forellrom & krispig purjolök
Varmrätt:
Pärlhöna med amandine potatis, morotscreme & citronsky
Tisdag
Förrätt:
Waldorfsallad på toast serveras med druvor & rostade valnötter
Varmrätt:
Bakad röding med basilikamixad vitvinsås & rostade persiljenötter
Onsdag
Förrätt:
Jordärtskockssoppa, krabbmousselin, gravad forellrom & krispig purjolök
Varmrätt:
Pärlhöna med amandine potatis, morotscreme & citronsky
Torsdag
Förrätt:
Waldorfsallad på toast serveras med druvor & rostade valnötter
Varmrätt:
Vitlöksbakad torsk med basilikamixad vitvinsås, rostad potatis & persiljerot
Fredag - Lördag
Herrgårdens Helgmeny hittar ni här
OBS. Vi tar endast förbokningar.
Boka bord på knappen ovan. Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
Med reservation för ändringar
PRISER
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.