Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny V.8

MÅNDAG

TISDAG

Förrätt:

Jordärtskockssoppa med äpple, bacon & krasse

Varmrätt:

Fjäll-Röding med dillrostad amandinepotatis, forellrom & gräslökssås

Onsdag

Förrätt:

Sotad lax & pilgrimsmussla med citrusdressing & avokado

Varmrätt:

Helstekt svensk ryggbiff med grönpepparsås, bakad tomat & vitlöksrostad potatis

Torsdag

Förrätt:

Jordärtskockssoppa med äpple, bacon & krasse

Varmrätt:

Fjäll-Röding med dillrostad amandinepotatis, forellrom & gräslökssås

Fredag

Förrätt:

Sotad lax & pilgrimsmussla med citrusdressing & avokado

Varmrätt:

Helstekt svensk ryggbiff med grönpepparsås, bakad tomat & vitlöksrostad potatis

Lördag

Förrätt:

Herrgårdens hummersoppa med sotad pilgrimsmussla

Varmrätt:

Helstekt hjortinnanlår med enbärs-sky, gräddkokt kål, lingon & rostad palsternacka

Dessert:

Citronfromage med limoncello, halloncurd & yoghurtmaränger

 

BOKA BORD

OBS. Vi tar endast förbokningar.

Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

PRISER

Tre-rätters middag: 569:-

Två-rätters middag: 449:-

Varmrätt: 285:-

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.