Rulla ner till innehåll

Upplev vandring i fantastisk natur, god mat och somna gott i hemtrevliga rum!

När ni anländer till Herrgården efter er dagstur är ert rum redo för incheckning. Vila en stund på rummet, koppla av framför öppen spis i våra sällskapsrum eller beställ förfriskningar från Herrgårdsbaren. Under er vistelse har ni även fri tillgång till biljardrum, bastu och gym.

På kvällen serveras 2-rätters supé i herrgårdsrestaurangen, med vacker utsikt över Aspen. Vårt kök väljer råvaror efter säsong och gärna närproducerat och ekologiskt.

Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god frukost i vår herrgårdsrestaurang är det återigen dags att fortsätta vandringen. Inför vandringen kan du packa din egen picknicklunch med smörgåsar, juice och frukter samt fylla på din medhavda termos med gott kaffe. Så har ni en härlig picknicklunch att se fram emot längs med leden.

Om Gotaleden

Gotaleden är en stadsnära vandringsled som är indelad i nio etapper, över totalt 71 kilometer.

Aspenäs Herrgård, som ligger strax utanför Lerum, är ett perfekt stop när ni vandrar Gotaledens fjärde etapp från Jonsered mot Lerum på 10 km, eller den femte etappen mellan Floda och Lerum på 8,5 km.

Närheten till tågstationer utmed de olika etapperna gör det enkelt att anpassa vandringen som du vill. Naturen utmed leden är varierande och vacker med badvänliga sjöar, fantastiska utsiktsplatser och böljande landskap.

Läs mer om Gotaleden här.
Se fler vandringsleder i Västsverige.

Hemtrevlig stämning

Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

I paketet Ingår

  • Rum
  • 2-rätters middag i herrgårdsrestaurangen
  • Frukost dag 2
  • Lunchpaket att ta med för vandringen dag 2

Uppgradera ditt paket:

  • Vinpaket 2 glas
  • Vinpaket 3 glas
  • Flaska bubbel på hotellrummet när ni anländer
  • Mys på hotellrummet med Gott & Blandat
  • Öl och chips på hotellrummet i sann AW-anda
  • För att få mer information inför ditt besök klicka här