Rulla ner till innehåll

Utomhusträning med Beatrice Otterberg från Outdoor Wellness. Beatrice bjuder in till lustfylld och rolig träning där alla kan vara med oavsett nivå och bakgrund. Packa träningsväskan och kom!

 

Program med ankomst fredag

Fredag 19/4

Incheckning

Koppla av i en bastu eller framför brasan i biblioteket med en kaffe eller drink innan middagen. På kvällen är det dags för en ljuvlig 3-rätters middag i herrgårdens restaurang - med sjöutsikt!

 

 

Lördag 20/4
Herrgårdsfrukost
09:30 Yoga Yang: En mer fysisk yoga där vi får igång värme och energi i kroppen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga. (Inomhus)

11:00 Bootcamp puls: Roligt och svettigt pass i Outdoor Wellnes Lerum-anda. Passar såväl tränad som otränad. (Utomhus)

13:30 Bootcamp styrka: Vi fokuserar på styrka med hjälp av kroppsvikt och redskap. Soffpotatis eller spänsig atlet, du bestämmer själv hur jobbigt det blir. (Utomhus)

15.00 Yoga Yin: Vi avslutar träningsdagen med yinyoga där fokus är på vindväven , leder och andning. En skön stund på mattan! (Inomhus)

Avresa

 

Program med ankomst lördag

Lördag 20/4

09:30 Yoga Yang: En mer fysisk yoga där vi får igång värme och energi i kroppen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga. (inomhus)

11:00 Bootchamp puls: Roligt och svettigt pass i Outdoor Wellnes Lerum-anda. Passar såväl tränad som otränad. (Utomhus)

13:30 Bootchamp styrka: Vi fokuserar på styrka med hjälp av kroppsvikt och redskap. Soffpotatis eller spänsig atlet, du bestämmer själv hur jobbigt det blir. (Utomhus)

15.00 Yoga Yin: Vi avslutar träningsdagen med yinyoga där fokus är på bindväven , leder och andning. En skön stund på mattan! (Inomhus)

 

Efter träningen kan ni koppla av i en bastu eller framför brasan i biblioteket med en kaffe eller drink. På kvällen är det dags för en ljuvlig 3-rätters middag i herrgårdens restaurang - med sjöutsikt!

 

Söndag 21/4
Herrgårdsfrukost

Hemtrevlig stämning

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården därför är våra hotellrum designade så att du får en hemtrevlig känsla.

EN LÅNG HISTORIA AV VÄRDSKAP

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

I paketet ingår

  • 4 träningspass
  • 3-rätters middag
  • Rum
  • Frukostbuffé

Uppgradera ditt paket:

  • Vinpaket 2 glas
  • Vinpaket 3 glas
  • Flaska bubbel på hotellrummet när ni anländer
  • Mys på hotellrummet med Gott & Blandat
  • Öl och chips på hotellrummet i sann AW-anda
  • För att få mer information inför ditt besök klicka här