En konferensanläggning där man känner sig som hemma

Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddad bland buskar och träd och med en vidsträckt gräsmatta som sträcker sig ner mot Aspens vattenbryn. Aspenäs Herrgård är en plats för möten och vi vänder oss framförallt till gäster som kommer för att konferera. Här finns plats för flera hundra gäster. Men vi är också värd för många bröllop och storslagna födelsedagar. Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt, samtidigt är det inte längre än 20 minuter till Landvetter eller centrala Göteborg.

Många möjligheter för möten

Med en historia som sträcker sig från 1800-talet finns det mycket att upptäcka om man ser sig omkring. Restaurangen är känd för sin kärleksfullt hemlagade mat och nu utvecklar vi menyn ytterligare. Matsalen har en härlig utsikt över en gräsmatta som sträcker sig ner till Aspens strand. Vägg i vägg ligger den gemytliga baren och en trappa ner finns en mysig vinkällare som höjer hemtrevnaden. De fyra omkringliggande byggnaderna har gott om rum för övernattning och möten, oavsett om det är informellt eller efter en given agenda. Arbetsformer och mötesrutiner förändras med tiden och Aspenäs Herrgård utvecklar sin miljö för att erbjuda optimala förutsättningar för både stora konferenser och mindre sammankomster. Målsättningen är att det ska vara öppet och inbjudande för samtal och diskussioner. 

Historien lever kvar

Genom åren har herrgården bytt ägare många gånger, men det var när Arthur Seaton flyttade in med sin familj 1894 som Aspenäs fick en personlig karaktär. Han skapade sina egna drömmars sommarhus med en stor fruktträdgård och en engelsk park. Delar av hans grönskande visioner finns fortfarande kvar. Fina dagar finns det plats för nya tankar under ett träd, ute på den stora gräsmattan eller nere vid bryggan. Arthur Seatons känsla för värdskap och omtanke kännetecknar Aspenäs Herrgård än idag. Hemtrevnaden och gemytet finns där när man kliver över tröskeln. 
 
Aspenäs Herrgård är en del av Comwell-koncernen. I Sverige har vi medarbetare på Varbergs Kusthotell. I Danmark finns ytterligare 16 anläggningar för konferens, spa och avkoppling.

 

Välkommen att kontakta oss för bokning:
Konferens: 0302-63 00 02 eller konferens.aspenasherrgard@comwell.se
Privat och Restaurang: 0302-63 00 00 eller aspenasherrgard@comwell.se