Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny V.19

Måndag:

Förrätt:

Toast med räkor, rädisa & ramslöksdressing

Varmrätt:

Helstekt hjort med selleripuré, enbärsgräddsås & skogschampinjoner

Tisdag:

Förrätt:

Bakade betor, mozarella & svensk sparris med krasse & vit balsamico

Varmrätt:

Helstekt kalv-entrecote med smörad vitlökssky, grillad broccoli & amandinepotatis

Onsdag:

Förrätt:

Toast med räkröra, rädisa & ramslöksdressing

Varmrätt:

Majskyckling med grillad grön sparris, rökt tomatsky & parmesanpotatis

Torsdag: Restaurangen är abonnerad

Fredag: Restaurangen är abonnerad

Lördag: Restaurangen är abonnerad

 

BOKA BORD

OBS. Vi tar endast förbokningar.

Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

Med reservation för ändringar

PRISER

Tre-rätters middag: 569:-

Två-rätters middag: 449:-

Varmrätt: 285:-

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.