Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny V.19
Måndag:
Förrätt:
Toast med räkor, rädisa & ramslöksdressing
Varmrätt:
Helstekt hjort med selleripuré, enbärsgräddsås & skogschampinjoner
Tisdag:
Förrätt:
Bakade betor, mozarella & svensk sparris med krasse & vit balsamico
Varmrätt:
Helstekt kalv-entrecote med smörad vitlökssky, grillad broccoli & amandinepotatis
Onsdag:
Förrätt:
Toast med räkröra, rädisa & ramslöksdressing
Varmrätt:
Majskyckling med grillad grön sparris, rökt tomatsky & parmesanpotatis
Torsdag: Restaurangen är abonnerad
Fredag: Restaurangen är abonnerad
Lördag: Restaurangen är abonnerad
BOKA BORD
OBS. Vi tar endast förbokningar.
Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
Med reservation för ändringar
PRISER
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.