LUNCHMENY V.18

Fredag:

Dagens fångst är halstrad med ingefärsaioli, brynt soya-smör & färskpotatis

Kyckling med barbequesås, inlagd gurka & rostad potatis

LUNCHMENY V.19

Måndag:

Vegetarisk måndag: Herrgårdens vegetariska lasagne, serveras med grillade grönsaker

Högrevsgryta med persiljesås, färskpotatis & svamp

Tisdag:

Dagens fångst med räkor, skaldjurssås & färskpotatis

När-odlad kyckling med dragonsky, morötter & potatispuré

Onsdag:

Dagens fångst är halstrad med sås på libbsticka, grillad citron & rostad spetskål

Hackebiff med stekt ägg, löksky & persiljesmör

Torsdag:

Dagens fångst med Sandefjordsås, rostad fänkål & kokt potatis

Schnitzel med klyftpotatis & en mild pepparsky

Fredag: STÄNGT FÖR LUNCH

Herrgården är abonnerad

Med reservation för ändringar

Tid

11.30 - 13.30

Pris

149:-

Vid bokningar av större grupper, konferensaktiviteter i samband med lunch etc. Vänligen kontakta vår bokningsavdelning på: konferens@aspenasherrgard.com.

Boka lunch

info@aspenasherrgard.com

alt. ring oss på 0302 630000

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.