LUNCHMENY V.18
Fredag:
Dagens fångst är halstrad med ingefärsaioli, brynt soya-smör & färskpotatis
Kyckling med barbequesås, inlagd gurka & rostad potatis
LUNCHMENY V.19
Måndag:
Vegetarisk måndag: Herrgårdens vegetariska lasagne, serveras med grillade grönsaker
Högrevsgryta med persiljesås, färskpotatis & svamp
Tisdag:
Dagens fångst med räkor, skaldjurssås & färskpotatis
När-odlad kyckling med dragonsky, morötter & potatispuré
Onsdag:
Dagens fångst är halstrad med sås på libbsticka, grillad citron & rostad spetskål
Hackebiff med stekt ägg, löksky & persiljesmör
Torsdag:
Dagens fångst med Sandefjordsås, rostad fänkål & kokt potatis
Schnitzel med klyftpotatis & en mild pepparsky
Fredag: STÄNGT FÖR LUNCH
Herrgården är abonnerad
Med reservation för ändringar
Tid
11.30 - 13.30
Pris
149:-
Vid bokningar av större grupper, konferensaktiviteter i samband med lunch etc. Vänligen kontakta vår bokningsavdelning på: konferens@aspenasherrgard.com.
Boka lunch
info@aspenasherrgard.com
alt. ring oss på 0302 630000
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.