Välkommen till Aspenäs Herrgård och smaka på vår goda herrgårdslunch och kvällssupé som serveras i vår herrgårdsrestaurang.

Ring och boka bord på tel: 0302-63 00 00.

Herrgårdslunch
Buffé med flera varmrätter, fräscht salladsbord, dryck och dessert med kaffe. 135 kr/person

Affärslunch
Kombinera ett möte med herrgårdslunch. I priset ingår möteslokal i två timmar samt lunch, max 14 personer. 210 kr/person

Tvårätters kvällssupé 345 kr/person

OBS! Aspenäs Herrgård är en kontantfri anläggning   

Meny vecka 4

Måndag lunch                   
Närproducerade isterband, rödbetor och äpple samt persiljestuvad potatis
Sej med sojasmörsås, pepparrot, grönkål samt ostbakad potatis                       

Måndag kväll                   
Tonfisktartar, yuzumajonnäs, melonrättika, sesamfrön, regnbågsrom  
Lammrostbiff med potatisfondant, syltad zuccini, basilika & tomat                      

Tisdag lunch                        
Sesambakad lax med kräftmojo samt ingefära & teryiakiwokade nudlar                   
Kalkon med äppelcidersås, purjolök & stekt äpple samt kokt potatis           

Tisdag kväll    
Soppa på Muscatpumpa, kokosmjölk, jalapeno, Smögenräkor             
Pärlhöna med citrongnocci, silverlök, romanesco, körvelbuljong                           

Onsdag lunch               
Gulaschgryta på högrev med smetana, saltgurka samt timjanpotatis        
Kolja med musselsås, kokos, chilli och gurka, basmatiris                                        

Onsdag kväll    
Svensk getost, polkabetor, kavring, valnötter, honung, dragon                    
Torskrygg, brynt smör, misobakad spetskål, Västerbottenpuré                                                     

Torsdag lunch    
Biff Lindström, rödvin & kaprissky, persiljesmör & stekt potatis                        
Kummel med Sandefjorssmör, gurka & selleri samt ört & potatisstomp                                                                                                    

Torsdag kväll    
Baobröd, långbakad fläsksida, sesamfrön, hoisinsås, marconamandlar
Halstrad röding, skummad musselsås, dill, fänkål, misobakad spetskål

Fredag lunch                      
Lammstek med rosmarinsky, potatisgratäng & honungsrostad Brysselkål                  
Vegetarisk lasagne med mozzarella, spenat & pinjenötter


För vegetariskt alternativ kontakta personalen.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.