Veckans meny 

Välkommen till Aspenäs Herrgård och smaka på vår goda herrgårdslunch och kvällssupé som serveras i vår herrgårdsrestaurang.

Ring och boka bord på tel: 0302-63 00 00. Pris från 135 kr/person.

OBS! Aspenäs Herrgård är en kontantfri anläggning

Meny vecka 39

Måndag lunch                   
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka & timjan
Bouillabaisse med saffransrouille, fänkål och räkor samt kokt potatis                 

Måndag kväll                   
Rimmad lax med sojatapioka, gurka, äpple, nori & citronmajonnäs   
Bjärekyckling, färsk majs, tryffel, rostad moghrabi, tryffelsky                                          

Tisdag lunch                        
Svensk kotlettrad med pepparsås, citronrostad palsternacka
Kummel med örtstomp och bakad rotselleri samt dillsky

Tisdag kväll    
Hjorttartar, potatiskräm, picklad svamp och torkade lingon                                                                                                  
Ankbröst, majrova, kålrot, apelsinsås, korn, friterad ankkonfit

Onsdag lunch               
Torsk med brynt smör, kapris, champinjoner, rödbetor & dillkokt potatis  
Örtkyckling med vitvinsås, aprikoser, mandel & basmatiris                                             

Onsdag kväll    
Tonfisk med avokadokräm, syltad chili, sesam. melon, ingefära
Lammrostbiff, risotto, sparris & polkabetasallad, jordärtskocka bondbönor                                                                   

Torsdag lunch    
Oxbringa, pepparrotsvelouté, persiljeglaserad morot, kumminpotatis                        
Halstrad lax med curryaioli, sallad på äpple & blekselleri, kokt potatis                                   

Torsdag kväll    
Apfenzellerkräm, kantarell, rotselleri, vindruva, endive, valnötter
Torskrygg, dillvierge, sidfläsk, pärllök, skogchampinjon , Västerbottenpuré                                                                                                          

Fredag lunch                      
Vegetarisk lasagne med basilika, tomat, parmesan & aubergine                  
Bakad rödspätta, dill & vinsås, ärtor, räkor och kokt potatis  

 

För vegetariskt alternativ kontakta personalen.
Vi reserverar oss för att det kan bli eventuella justeringar i menyn.