Veckans meny 

Välkommen till Aspenäs Herrgård och smaka på vår goda herrgårdslunch och kvällssupé som serveras i vår herrgårdsrestaurang.

Ring och boka bord på tel: 0302-63 00 00. Pris från 135 kr/person.

OBS! Aspenäs Herrgård är en kontantfri anläggning

Meny vecka 13

Måndag lunch                   
Rimmad Oxbringa med rostade rotfrukter, surkål och senapssås                                         
Torskfilé med schalottenlöksvierge, grönkål samt örtstomp                                    

Måndag kväll                   
Sikrom, langos, smulad gräddfil, dill, picklad gurka & rödlök            
Flankstek, svamprisotto, gremolata, kalvbuljong, salvia                                                                         

Tisdag lunch                        
Örtstekt kyckling, senap & dragonsås, persiljerot, persilja & rostad potatis   
Kummel med musselsås, kokos, chilli och gurka, basmatiris                                        

Tisdag kväll    
Kålrabbi, svampcremé, torkade vindruvor, hibiscus & Wrångebäcksost                        
Lammytterfilé med pistou, polenta, lammsky, kronärtsskocka                                                                                                            

Onsdag lunch               
Teryakipenslad lax med lime & ingefärsyoghurt samt fried rice                                                     
Svensk benfri kotlett med päron & sojasky, pak-soi & sesammajonnäs                   

Onsdag kväll    
Kalvinnanlår, hjortronvinäger, betor, Västerbottenmajonnäs, jordärtsskocka
Skreitorsk med agrettiört, sjöborresmör, rattepotatis samt svartrot                                 

Torsdag lunch    
Högrevschili med guacamole, tortillabröd och rostade grönsaker             
Långafilé med syltlök, bacon, champinjoner samt bakad rotselleri                           

Torsdag kväll    
Getkaprin, ekologisk honung, valnötter, syrad pumpa, kavring
Bjärekyckling, kantareller, emmervete, morötter, tryffel & majskrokett             

Fredag lunch                      
Dillbakad kolja med skaldjurssås, räkor samt kokt potatis
Kalvfärsbiffar med fetaost, oliver, ruccola och rostad potatis 

                                              

För vegetariskt alternativ kontakta personalen.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.