Njut tillsammans med nära och kära av en avslappnande atmosfär, vårkänslor och ljuvlig mat i påskens anda!
PÅSKLUNCH
DATUM: 18/4, 19/4 & 20/4
PRIS: 225:-/person
Meny:
Blandad grönsallad med dijon-vinagrette och rostade frön
Prästostpaj med ramslökspesto
Cruditeé-grönsaker med persilja & citron
Grillad lax med örtmixad vitvinsås & färskostpotatis
Lammfärsbullar med ramsöks-yoghurt, rostad potatis & rotfrukter
Citroncurd med italiensk maräng & kaksmulor
PannaCotta med rabarberkompott
PÅSKMIDDAG
FREDAG - SÖNDAG
DATUM: 18/4, 19/4 & 20/4
PRIS: 569:-/person
Meny:
Förrätt:
Rostad brioche med krabba, räkor & löjrom
Varmrätt:
Fjällröding med vit sparris, champagnesås & örtsvängd färskpotatis
Alternativ:
Tryffelfärserad vår-kyckling med ankleversås, säsongens primörer & prästostkrokett
Dessert:
Crème brullé med sorbet på rabarber & jordgubbar, toppad med rostad vit choklad
Påskpaket
Checka in på herrgården på eftermiddagen, ta en promenad i den magiska herrgårdsmiljön som nu lagom till våren blommar. Starta vistelsen med ett glas mousserande i salongen.
För den som vågar kan vi alltid rekommendera ett friskt dopp i Aspenäs sjön några korta promenadsteg från herrgården, för att sedan ta ett varmt bastubad. En 3-rätters middag serveras på kvällen i herrgårdens restaurang. Där våra kockar komponerar en fantastisk middag inspirerad av påskens godaste smaker. Somna sedan lugnt bland krispiga lakan i våra carpe diem sängar och vakna upp till en god herrgårdsfrukost som även den serveras i herrgårdens restaurang men vacker sjöutsikt.
MENY:
Förrätt:
Rostad brioche med krabba, räkor & löjrom
Varmrätt:
Fjällröding med vit sparris, champagnesås & örtsvängd färskpotatis
Alternativ:
Tryffelfärserad vår-kyckling med ankleversås, säsongens primörer & prästostkrokett
Dessert:
Crème brullé med sorbet på rabarber & jordgubbar, toppad med rostad vit choklad
I PAKETET INGÅR:
1 glas mousserande
Easter egg surprise
Övernattning
3-rättersmiddag
Frukostbuffé
Tillgång till bastu
Tillgång till fri parkering