Sommarmeny 2025
Förrätter
Gratinerad getost med sommargrönt, druvor & pumpakärnor
Skummig havskräftsoppa med citrongräs, picklad morot & räk-dumpling
Carpaccio på oxfile med rökt olivolja, flagad parmesan, ruccolacrème & bakade tomater
Varmrätter
Zucchini-risotto med burrata, rostade hasselnötter & friterad salvia
Kungsflundra på ben med brynt smör, riven pepparrot, sockerärtor & dillsvängd färskpotatis
Grillad kalv-rostbiff Tri-Tip med bearnaise, grillade grönsaker, rökt kalvsky & pommes frites
Burgare på högrev med pommes frites, stekt lök, sallad & grön chili-dipp
Ost & dessert
3 sorters ost med frö-knäcke & marmelad
Rabarber & jordgubbar under knäckat vaniljtäcke med kardemumma-havresmul
Lemon-Posset med hallon, bruten silvia-kaka & rostad vitchoklad