Sommarmeny 2025

Förrätter

Gratinerad getost med sommargrönt, druvor & pumpakärnor

Skummig havskräftsoppa med citrongräs, picklad morot & räk-dumpling

Carpaccio på oxfile med rökt olivolja, flagad parmesan, ruccolacrème & bakade tomater

Varmrätter

Zucchini-risotto med burrata, rostade hasselnötter & friterad salvia

Kungsflundra på ben med brynt smör, riven pepparrot, sockerärtor & dillsvängd färskpotatis

Grillad kalv-rostbiff Tri-Tip med bearnaise, grillade grönsaker, rökt kalvsky & pommes frites

Burgare på högrev med pommes frites, stekt lök, sallad & grön chili-dipp

Ost & dessert

3 sorters ost med frö-knäcke & marmelad

Rabarber & jordgubbar under knäckat vaniljtäcke med kardemumma-havresmul

Lemon-Posset med hallon, bruten silvia-kaka & rostad vitchoklad