Rulla ner till innehåll

1 juli - 6 juli är det dags för den årliga Partille World Cup! Det är världens största och mest internationella handbollsevenemang och tar plats i centrala Göteborg på Heden!

Ska ni spela, kolla på eller vara i Göteborg under denna fantastiska vecka? Då är det dags att boka er vistelse hos oss redan idag!

Under denna härliga juli-vecka har sommaren kickat igång på Aspenäs Herrgård, välj bland våra övernattningspaket:

Sommarpaket

I detta paket får ni hela herrgårdsupplevelsen med övernattning, herrgårdsfrukost och en fantastisk två-rätters middag. Hos oss finns alltid tid för avkoppling!

Ta ett dopp i sjön Aspen, endast några korta steg från herrgården och våra gårdshus, njut av en härlig promenad eller picknick i sommarsolen bland vacker natur. På kvällen är ni välkomna till bords i herrgårdens restaurang där ni får njuta av en 2-rätters middag som komponeras av våra skickliga kockar med råvaror som är noggrant utvalda efter säsong. Somna bland krispiga lakan i våra carpe diem sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé som serveras i herrgårdsbyggnaden.

Rum och frukost

Är du ute efter ett enklare paket? Hos oss kan du boka övernattning med hotellfrukost hela sommaren! Därefter kan du lägga till dina tillval själv!