Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny V.24

Torsdag

Förrätt:

Herrgårdens krabb - & räkröra på mörkt bröd med picklad rödlök

Varmrätt:

Majskyckling med tomat-basilikasky, parmesanpuré & citronrostad spetskål

Fredag

Grillbuffé

Lördag

Helgmeny

Kvällsmeny V.25

Måndag

Förrätt:

Toast med getost, honung & valnötter

Varmrätt:

Grillad majskyckling med tomat-basilika-sky, parmesanpuré & citronrostad spetskål

Tisdag

Förrätt:

Råbiff med krispig jordärtskocka, rostad vitlöksemulsion & riven parmesan

Varmrätt:

Fjällröding med sås på libbsticka, svensk färskpotatis & primör-morötter

Onsdag

Förrätt:

Toast med getost, honung & valnötter

Varmrätt:

Grillad majskyckling med tomat-basilika-sky, parmesanpuré & citronrostad spetskål

Torsdag

Stängt

Fredag - Herrgårdens midsommarmeny

Förrätt:

Toast skagen på smörstekt brioche

Varmrätt:

Helstekt biff med Pommes Anna

Dessert:

Rabarber och jordgubbar under knäckad vaniljtäcke

Information

OBS. Vi tar endast förbokningar.

Boka online. Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

Med reservation för ändringar

PRISER

Tre-rätters middag: 569:-

Två-rätters middag: 449:-

Varmrätt: 285:-

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.