Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny V.24
Torsdag
Förrätt:
Herrgårdens krabb - & räkröra på mörkt bröd med picklad rödlök
Varmrätt:
Majskyckling med tomat-basilikasky, parmesanpuré & citronrostad spetskål
Fredag
Grillbuffé
Lördag
Kvällsmeny V.25
Måndag
Förrätt:
Toast med getost, honung & valnötter
Varmrätt:
Grillad majskyckling med tomat-basilika-sky, parmesanpuré & citronrostad spetskål
Tisdag
Förrätt:
Råbiff med krispig jordärtskocka, rostad vitlöksemulsion & riven parmesan
Varmrätt:
Fjällröding med sås på libbsticka, svensk färskpotatis & primör-morötter
Onsdag
Förrätt:
Toast med getost, honung & valnötter
Varmrätt:
Grillad majskyckling med tomat-basilika-sky, parmesanpuré & citronrostad spetskål
Torsdag
Stängt
Fredag - Herrgårdens midsommarmeny
Förrätt:
Toast skagen på smörstekt brioche
Varmrätt:
Helstekt biff med Pommes Anna
Dessert:
Rabarber och jordgubbar under knäckad vaniljtäcke
Information
OBS. Vi tar endast förbokningar.
Boka online. Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
Med reservation för ändringar
PRISER
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.