Fira och upplev en påsk på Aspenäs Herrgård. Njut tillsammans med nära och kära av en avslappnande atmosfär, vårkänslor och ljuvlig mat i påskens anda.

Checka in på herrgården på eftermiddagen, ta en promenad i den magiska herrgårdsmiljön som nu lagom till våren blommar. För den som vågar kan vi alltid rekommendera ett friskt dopp i Aspenäs sjön några korta promenadsteg från herrgården, för att sedan ta ett varmt bastubad. En 3-rätters middag serveras på kvällen i herrgårdens restaurang. Där våra kockar komponerar en fantastisk middag inspirerad av påskens godaste smaker. Somna sedan lugnt bland krispiga lakan i våra carpe diem sängar och vakna upp till en god herrgårdsfrukost som även den serveras i herrgårdens restaurang men vacker sjöutsikt.

MENY

Vi kommer att gå ut med middags-menyn inom kort.

Önskar du endast boka herrgårdens påsk-middag, kontakta oss på info@aspenasherrgard.com alt. ring oss på 0302 630000

HEMTREVLIG STÄMNING

Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

EN LÅNG HISTORIA AV VÄRDSKAP

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

I PAKETET INGÅR:

  • Övernattning
  • 3-rättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till bastu
  • Tillgång till fri parkering