Helgens Á la carte meny
Fredagar & Lördagar
Förrätter:
Krämig sparrissoppa toppad med sotad pilgrimsmussla och en frisk citron-pepparotsgrädde.
Regnbågsfilé med krispiga vårprimörer, krämig nässelfärskost och rostad fänkålsvinägrett
Klassisk råbiff med en kräm på sotad vårlök och dragon, krispig potatis och en touch av rökig olivolja.
Varmrätter:
Ugnsrostade primörmorötter med svenska linser, serveras med len ramslökscrème, krispig Pommes Anna och saftig grön sparris
Murkelfylld rödtungsfilé i en ljuvligt skummig hummersås, serverad med rostade primörmorötter och dillbrynt färskpotatis
Perfekt grillad lammrostbiff med smakrik ramslökscrème, smörad lammsky, krispig Pommes Anna och grön sparris
Dessert & ost
Ostbricka de luxe
Ett urval av tre utsökta ostar, serverade med krispigt fröknäcke och söt fikonmarmelad
Vit chokladdröm
Silkeslen vit chokladpannacotta med havresmul, len jordgubbscrème och citrusinkokta rabarber
Exotisk Eton Mess
Luftig kokosmaräng med syrlig passionsfruktscrème och fluffig citrongrädde
Vi reservar oss för eventuella ändringar i menyn
Denna meny är för helggäster. Konferensgäster och större grupper hänvisas till bokningsavdelningen för en fast meny.
PRISER:
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-