Helgens Á la carte meny

Fredagar & Lördagar

Förrätter:

Skaldjurstoast med räkor & krabba, rökt kräftvinagrette & krassesallad

Skummig svampsoppa, timjanstekta brödkrutonger & kantareller

Vitello Tonnato på svensk kalv med friterad kapris, flagad parmesan & grillad citron

Varmrätter:

Rödbetsrisotto med bakade gulbetor, gröna ärtor, getost & rostade pumpakärnor

Fjällröding med höstprimörer, örter från vår trädgård, sandefjordsås & smör-svängd färskpotatis

Helstekt hängmörad biff med café de Paris-sås, säsongens primörer och rosmarinrostad Amandinepotatis

Dessert & ost

Ostbricka de luxe
Ett urval av tre utsökta ostar, serverade med krispigt fröknäcke och söt fikonmarmelad

Tiramisu med körsbärs-karamell

Lemonpossett med rårörda hallon & havresmul

 

Vi reservar oss för eventuella ändringar i menyn

Denna meny är för helggäster. Konferensgäster och större grupper hänvisas till bokningsavdelningen för en fast meny.

PRISER:

Tre-rätters middag: 569:-

Två-rätters middag: 449:-

Varmrätt: 285:-