Helgens Á la carte meny
Fredagar & Lördagar
Förrätter:
Skaldjurstoast med räkor & krabba, rökt kräftvinagrette & krassesallad
Skummig svampsoppa, timjanstekta brödkrutonger & kantareller
Vitello Tonnato på svensk kalv med friterad kapris, flagad parmesan & grillad citron
Varmrätter:
Rödbetsrisotto med bakade gulbetor, gröna ärtor, getost & rostade pumpakärnor
Fjällröding med höstprimörer, örter från vår trädgård, sandefjordsås & smör-svängd färskpotatis
Helstekt hängmörad biff med café de Paris-sås, säsongens primörer och rosmarinrostad Amandinepotatis
Dessert & ost
Ostbricka de luxe
Ett urval av tre utsökta ostar, serverade med krispigt fröknäcke och söt fikonmarmelad
Tiramisu med körsbärs-karamell
Lemonpossett med rårörda hallon & havresmul
Vi reservar oss för eventuella ändringar i menyn
Denna meny är för helggäster. Konferensgäster och större grupper hänvisas till bokningsavdelningen för en fast meny.
PRISER:
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-