Mordgåta med middag

Den omtyckta teaterupplevelsen på Aspenäs Herrgård fortsätter i vår. Under elva tillfällen välkomnar vi dig hit för att vara med att lösa en ny mordgåta och avnjuta en god 3-rätters middag. 

Året mordmysterie "Röda Änkans Hemlighet" framförs av Comedy Art Theatre och är en rafflande mordgåta i sann deckaranda.

"De Badande Detektiverna, DBD, samlas på Aspenäs herrgård för sin återkommande träff. Året är 1832. De börjar efter en stunds cigarrbolmande att närma sig fallet som gäckat dem i åtta år: Röda Änkans hemlighet. Fyra mordoffer har de funnit där ett visitkort har lämnats bredvid kroppen, en bild på en röd spindel."

Som publik får du välja valfri karaktär och följa mordgåtans händelseförlopp genom herrgårdens olika rum i jakt på ledtrådar. Under den avslutande trerätters middagen får du försöka lösa gåtan. Eftersom du observerat olika möten mellan de misstänkta, har du gjort iaktagelser som kan hjälpa dig att lösa mordfallen.

Föreställningslängd inklusive trerätters middag cirka 4,5 h. Föreställning på lördagar startar kl 17, var på plats minst 15 min innan. 

Meny

Förrätt: Majrova med parmesankräm, torkade vindruvor, kantareller och mandel.
Huvudrätt: Flankstek med gremolata, Madeirasky, bakade tomater, persiljepuré.
Efterrätt: Citrontarté med Italiensk maräng.

Datum i höst kommer inom kort.

Paketpriser

Mordgåta med trerätters middag. Pris från 1050 kr.
Mordgåta, trerätters middag, del i dubbelrum, frukost. Pris från 1650 kr.
Mordgåta, trerätters middag, enkelrum, frukost. Pris från 1950 kr.

Bokning och övrig information

Bokningar, pris och ytterligare information sker via Comedy Arts Theatres hemsida: www.sommarteater.nu