Konferenslokaler

På Aspenäs Herrgård handlar det om möten mellan människor från att solen stiger upp bortom sjön Aspen till att den smyger sig ner bakom trädtopparna i skogsbrynet. Små och stora möten, formella sittningar, informella stunder, lekfulla ögonblick, stora beslut och innovativa framtidsplaner. Och det finns rum för alla dessa möten, events och konferenser. Det är det fina med Aspenäs Herrgård, ingen grupp är för liten, eller för stor så länge ni inte kommer fler än 240 medarbetare på samma gång. Det är öppet och inbjudande för samtal och diskussioner, för utveckling och förnyelse, i alla dess former. 

Här finns 12 konferenslokaler och 21 grupprum. Här finns också bar, vinkällare, matsal och tusentals kvadrat trädgård för spontana samtal, livliga diskussioner och lågmälda hemligheter.
 

 

 

Nohlgården


Plats för 240 personer i biosittning och fungerar även som utställningyta. Kan delas upp i två lokaler med dataprojektor och ljudanläggning i båda. Sällskapsrum och boende i direkt anslutning till konferenslokal, grupprum och café. Bastu, dart och biljard. Boende: 51 rum med 102 bäddar.

Se ritning

 

Tillflykten


Här kan du och din grupp vara helt ifred. Konferenslokal med utsikt över sjön, grupprum och boende. Relaxavdelning med bastu och bubbelpool i egen del av huset. Härlig terrass att konferera eller ta en fika på. Härliga sällskapsutrymmen i vardagsrumsstil. Boende: 15 rum i samma hus. Kan kombineras med Munkebacka = totalt 32 rum med 50 bäddar.

Se ritning

 

Munkebacka


I byggnaden ryms fyra lokaler där största lokalen tar upp till 90 mötesdeltagare. I byggnaden finns även Bastu och biljard. Gym, dit alla konferensgäster har tillträde. Boende: 17 rum med 34 bäddar. Kan kombineras med Tillflykten.

Se ritning

 

Kårehagen

Entréplan med boende, två sällskapsrum, cafe´samt bastuavdelning och biljard. Konferensdel en trappa upp med tre lokaler och fyra grupprum. Här kan du och din grupp vara helt ifred. Boende: 29 rum med 30 bäddar.

Se ritning

 

Horisontrum i Kårehagen

För inspiration och nyskapande tankar! Konferera avskilt med naturnära känsla och utsikt över himmel och sjön Aspen. I rummet har du både en traditionell sittplats med bord och stolar samt en soffgrupp. En stor altan finns i anslutning till mötesrummet. Givetvis finns all modern konferensutrustning. Goda förutsättningar för nya tankar och idéer.
 

Tellanders i Herrgården


Konferensrum i Herrgården med styrelsesittning för 12 personer.