Konferenslokaler 

På Aspenäs Herrgård handlar det om möten mellan människor från att solen stiger upp bortom sjön Aspen till att den smyger sig ner bakom trädtopparna i skogsbrynet. Små och stora möten, formella sittningar, informella stunder, lekfulla ögonblick, stora beslut och innovativa framtidsplaner. Och det finns rum för alla dessa möten, events och konferenser. 

Vi har 12 konferenslokaler och 21 grupprum fördelade i fem konferenshus: Herrgården, Munkebacka, Kårehagen, Nohlgården och Tillflykten. I Herrgården finns också bar, vinkällare, matsal och tusentals kvadrat trädgård för spontana samtal, livliga diskussioner och lågmälda hemligheter.

 


Konferenshus Nohlgården

I konferenssalen Nohlgården finns plats för 240 personer i biosittning och fungerar även som utställningyta. Lokalen Nohlgården kan delas upp i två lokaler, båda med dataprojektor och ljudanläggning. Sällskapsrum, grupprum, boende, café, bastu, dart och biljard Finns i konferenshuset. Boende: 51 rum med 102 bäddar.

Se ritning


Konferenshus Tillflykten

Här kan du och din grupp vara helt ifred. Husets konferenslokal har utsikt över sjön. I konferenshuset finns även grupprum och boende, relaxavdelning med bastu och en härlig terrass att konferera eller ta en fika på. Härliga sällskapsutrymmen i vardagsrumsstil. Boende: 15 rum. 

Konferenshuset kan kombineras med konferenshuset Munkebacka och tillsammans erbjuder husen totalt 32 rum med 50 bäddar.

Se ritning


Konferenshus Munkebacka

I huset finns fyra konferenslokaler där största lokalen tar upp till 90 mötesdeltagare. I huset finns även bastu och biljard och gym, dit alla konferensgäster har tillträde. Boende: 17 rum med 34 bäddar. Kan kombineras med konferenshuset Tillflykten.

Se ritning


Konferenshus Kårehagen

På entréplanet i huset finns våra boenderum, två sällskapsrum, cafe´samt bastuavdelning och biljard. Konferensdelen en trappa upp har tre konferenslokaler och fyra grupprum. Här kan du och din grupp vara helt ifred. Boende: 29 rum med 30 bäddar.

Se ritning


Lokal Horisont i Kårehagen

Vår lokal Horisont finns i Konferenshuset Kårehagen. Här kan ni konferera avskilt med naturnära känsla och utsikt över himmel och sjön Aspen. I rummet har du tillgång till mötesmöjligheter runt ett bord med tio sittplatser, eller i en trevlig soffgrupp. En stor altan finns i anslutning till mötesrummet. Givetvis finns all modern konferensutrustning. Goda förutsättningar för nya tankar och idéer.


Lokal Tellanders i Herrgården

På övervåningen i vår herrgårdsbyggnad finns konferenslokalen Tellanders, med plats för en styrelsesittning på 12 personer i en inspirerande historisk miljö.