Konferensanläggning
20 minuter från Göteborg

Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddat bland buskar och träd. Det är en konferensanläggning för möten med kunder och medarbetare. Här finns utrymmet för både stora konferenser och mindre sammankomster. I matsalen serveras kärleksfullt hemlagad mat, den storslagna utsikten över Aspens vatten bjuder vi på. I byggnaderna runt omkring finns rum för god nattsömn, samtal och energigivande aktiviteter. Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt, samtidigt är det inte längre än 20 minuter till Landvetter eller centrala Göteborg. 

Vi designar dina möten 

Du kan antingen välja något av våra omtyckta konferenspaket eller skräddarsy ett eget upplägg i samarbete med våra konferensdesigners. Vi hjälper dig att planera och utforma ditt program utan kostnad. Du får förslag och konkreta tips på aktiviteter, mötesmetoder samt praktiska verktyg och övningar som stimulerar nya tankebanor. Våra paketlösningar har olika prägel. Många väljer att träna tillsammans, andra samlas kring maten med fokus på hälsa. Oavsett vilket upplägg du väljer bygger det alltid på samarbete och möten. Designat för att ni ska ta med er ett gott resultat hem.

Konferenspaket

Vi kan också hantera bokningar för ditt evenemang

När du ska boka en konferens eller utbildning på Aspenäs Herrgård erbjuder vi att stå för all administration av registreringar för evenemanget. Vi använder Conference Manager ™ till hela processen och systemet kan användas för både stora och små händelser. 
 

Svenska Möten 

Aspenäs Herrgård är stolt medlem av Svenska Möten. Svenska Möten är en medlemsorganisation för drygt 120 utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Läs mer om Svenska möten!
 

Kontakta oss för prisförfrågan och bokning: 0302-63 00 02 eller konferens.aspenasherrgard@comwell.se.

Kontakt oss för prisförfrågan eller för bokning

Skicka förfrågan