Konferensanläggning
20 minuter från Göteborg

Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddat bland buskar och träd. Det är en konferensanläggning för möten med kunder och medarbetare. Här finns utrymmet för både stora konferenser och mindre sammankomster. I matsalen serveras kärleksfullt hemlagad mat, den storslagna utsikten över Aspens vatten bjuder vi på. I byggnaderna runt omkring finns rum för god nattsömn, samtal och energigivande aktiviteter. Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt, samtidigt är det inte längre än 20 minuter till Landvetter eller centrala Göteborg. 

Välkommen att kontakta vår konferensservice oss på tel. 0302-63 00 02, mejla till konferens.aspenasherrgard@comwell.se. Eller skicka en konferensförfrågan via vårt formulär nedanför.

 

Skicka oss en konferensförfrågan


Vi designar dina möten 

Du kan antingen välja något av våra omtyckta konferenspaket eller skräddarsy ett eget upplägg i samarbete med våra konferensdesigners. Vi hjälper dig att planera och utforma ditt program utan kostnad. Du får förslag och konkreta tips på aktiviteter, mötesmetoder samt praktiska verktyg och övningar som stimulerar nya tankebanor. 

Konferenspaket

Våra paketlösningar har olika prägel. Många väljer att träna tillsammans, andra samlas kring maten med fokus på hälsa. Oavsett vilket upplägg du väljer bygger det alltid på samarbete och möten. Designat för att ni ska ta med er ett gott resultat hem.

Unika möten

I vår unika herrgårdsmiljö med sjön rakt framför oss kan vi erbjuda möten som inte är som alla andra. Välj att ta med mötet ut på bryggan och blicka ut över sjön Aspen eller ge dig ut på vår bastuflotte för att få igång livliga diskussioner. I vårt populära konferensrum Horisont kan du växla mellan traditionell sittplats med bord och stolar till att varva med att sitta i skön soffgrupp. En stor altan finns i anslutning till mötesrummet. Här känner du dig som hemma med dina medarbetare. 

Kontakta oss

Är det något du undrar över, vill du göra en bokning eller få prisuppgifter? Välkommen att kontakta vår konferensservice oss på tel. 0302-63 00 02, mejla till konferens.aspenasherrgard@comwell.se.

Kom på visning 

Är du nyfiken på våra lokaler, mötesrum eller restaurang? Då bjuder vi dig gärna hit dig på en visning och guidar dig runt i vårt fantastiska konferenshotell och vackra omgivningar. Tveka inte att höra av dig för en personlig visning till våra säljare - boka visning här

Vi kan också hantera bokningar för ditt evenemang

När du ska boka en konferens eller utbildning på Aspenäs Herrgård erbjuder vi att stå för all administration av registreringar för evenemanget. Vi använder Conference Manager ™ till hela processen och systemet kan användas för både stora och små händelser. 
 

Svenska Möten 

Att Aspenäs Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Aspenäs Herrgård ägen Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötensanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se