Julbord på Aspenäs Herrgård

Hos oss kan vi lova ett riktigt fint herrgårdsjulbord med inlagt, långkokt, rökt, syltat och omsorgsfullt lagad mat, kryddat med en stor dos julmagi. 

Ett julbord på Herrgårdsvis

Vårt julbord är ett klassiskt julbord med moderna twister och smaker. Vårt kök värdesätter ekologiska och närproducerade råvaror, det gör det ännu lättare att njuta av maten. Slå er ner i vår vackra herrgårds­restaurang och njut av det bästa från julen ihop med kollegorna, vännerna, chefen, familjen, kunderna, nya eller gamla bekanta. Alla är välkomna till bords!

 


Datum för julbord 

Under dessa datum i november och december är ni alla välkomna hit på julbord: 

  • 30 november kl. 18
  • 1 december kl. 16
  • 7 december kl. 18
  • 8 december kl. 16
  • 14 december kl. 14 och kl. 18
  • 15 december kl. 13 och kl. 17

Pris  

Vuxna: 525 kr/person. Barn: 6-12 år 225 kr/person. Barn: 1-5 år 50 kr/person.

Boka bord

För bokning eller förfrågan kontakta oss på tel: 0302-63 00 00 eller via aspenasherrgard@comwell.se.


Julbord för större grupper

Vårt julbord kan bokas alla dagar i veckan från november för sällskap på minst 50 personer. Bjud kollegor, släkt eller vänner på ett julbord som är något utöver det vanliga. Är ni ett mindre sällskap kontakta oss för förfrågan.

Julbord för sällskap på minst 50 personer, 475 kr per person exkl. moms. För bokning eller förfrågan kontakta oss på tel: 0302-63 00 02 eller via konferens.aspenasherrgard@comwell.se

Fredagsjulfest

Avsluta jobbveckan med ett julbord tillsammans med kollegorna. Vi arrangerar och ordnar med möteslokaler, underhållning, bar, aktiviteter och boende om ni önskar.