Julbord på Aspenäs Herrgård

Hos oss kan vi lova ett riktigt fint herrgårdsjulbord med inlagt, långkokt, rökt, syltat och omsorgsfullt lagad mat, kryddat med en stor dos julmagi. 

Ett julbord på Herrgårdsvis

Vårt julbord är ett klassiskt julbord med moderna twister och smaker. Vårt kök värdesätter ekologiska och närproducerade råvaror, det gör det ännu lättare att njuta av maten. Slå er ner i vår vackra herrgårds­restaurang och njut av det bästa från julen ihop med kollegorna, vännerna, chefen, familjen, kunderna, nya eller gamla bekanta. Alla är välkomna till bords!


Julbord för större grupper

Vårt julbord kan bokas alla dagar i veckan från november för sällskap på minst 50 personer. Bjud kollegor, släkt eller vänner på ett julbord som är något utöver det vanliga. Är ni ett mindre sällskap kontakta oss för förfrågan.

Julbord för sällskap på minst 50 personer, 495 kr per person exkl. moms. För bokning eller förfrågan kontakta oss på tel: 0302-63 00 02 eller via konferens.aspenasherrgard@comwell.se

Fredagsjulfest

Avsluta jobbveckan med ett julbord tillsammans med kollegorna. Vi arrangerar och ordnar med möteslokaler, underhållning, bar, aktiviteter och boende om ni önskar.