Lediga jobb på Aspenäs Herrgård

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss! 


Hovmästare

Anställningsgrad: 100%
Vikariat: 1½ år
Tillträde: maj/juni 2019-december 2020

Vårt kök tillverkar och tillagar både modern skandinavisk och internationell mat från grunden. Vi serverar våra gäster från frukost på morgonen till middag på kvällen. Våra gäster består framför allt av konferensgäster, affärsresenärer och bröllopsgäster.

Vi söker är en glad, engagerad och erfaren hovmästare som gillar och är stolt över sitt jobb. Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du har ett gott affärssinne och ett genuint intresse för mat och dryck.

Genom ditt ledarskap i teamet ger du en trygg och stabil känsla för både våra gäster och dina kollegor. Du har lätt för att ta egna initiativ, ge oförglömlig suverän service samt föregår med gott exempel. Eftersom vi har många internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se. Intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Lilian Andersson.


Serveringspersonal

En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi serverar allt från läckra lunchbufféer och kvällssupéer i restaurangen till grillbufféer i vår vackra trädgård och du kommer att arbeta i ett team där du har god kännedom och är delaktig i gästens vistelse på Aspenäs.

Vi ser gärna att du har yrkesvana. Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du har ett  genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

Eftersom vi har en hel del internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska och gärna något mer språk.
Du letar alltid efter nya lösningar och möjligheter genom att se detaljerna i helheten. 
Arbetstiden är förlagd till kvällstid men även dagtid kan förekomma. Helgtjänstgöring förekommer.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se.
Intervjuer sker löpande.


Extra restaurangpersonal

Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se


Extra diskare

Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se


Extra kökspersonal

Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se