Lediga jobb på Aspenäs Herrgård

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss! 


Konferensvärd/värdinna

En tjänst tillsvidare: 60%
Tillträde: augusti 

Konferensvärdens/värdinnans arbetsuppgifter kan innefatta olika typer av service kring konferenserna såsom till exempel servering av konferensfika, påfyllning, diskplock, viss städning, teknisk hjälp mm. 

Då du har mycket kontakt med våra gäster är det viktigt att du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Du har lätt för att ta egna initiativ, ge oförglömlig suverän service samt föregå med gott exempel. Eftersom vi har många internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska i både tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd till både morgon- och dagtid. Även kvällstid och helgarbete kan förekomma. Körkort B krävs för tjänsten.

Lön enligt avtal.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangchef lilian.andersson@comwell.se. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Lilian via mejl. 


Kock

En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: snarast 

Vi behöver utöka vårt köksteam. Som kock på Aspenäs Herrgård arbetar du med högklassiga råvaror, ständig utveckling för att uppnå det bästa på tallriken både i smak och presentation. Vi jobbar med ett ekologisk och hållbarhetstänk.

Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för gastronomi. Vi tillverkar och tillagar både modern Skandinavisk och internationell mat från grunden.

Vi söker dig som har relevant utbildning och gärna yrkeserfarenhet. Det är viktigt att du ser långsiktighet i din anställning, hos oss kan du växa och vara delaktig. 
Vi ser att du har en god samarbetsförmåga med dina arbetskamrater och ser utveckling och förändring som något positivt. Etik och arbetsmoral är en förutsättning. Vi ser att du är utåtriktad, kreativ och en ansvarsfull person med vilja och entusiasm att utveckla restaurangens verksamhet. 

Arbetstiden är förlagd till omväxlande dag- och kvällstid, vardagar och helger. Lön enligt avtal.

Intervjuer sker löpande. Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan på e-post till kökschef Magnus Ericsson magnus.ericsson@comwell.se. Om du har frågor om tjänsten är du också välkommen att maila Magnus Ericsson.


Serveringspersonal

En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi serverar allt från läckra lunchbufféer och kvällssupéer i restaurangen till grillbufféer i vår vackra trädgård och du kommer att arbeta i ett team där du har god kännedom och är delaktig i gästens vistelse på Aspenäs.

Vi ser gärna att du har yrkesvana. Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du har ett  genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

Eftersom vi har en hel del internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska och gärna något mer språk.
Du letar alltid efter nya lösningar och möjligheter genom att se detaljerna i helheten. 
Arbetstiden är förlagd till kvällstid men även dagtid kan förekomma. Helgtjänstgöring förekommer.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se.
Intervjuer sker löpande.


Extra restaurangpersonal

Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se


Extra diskare

Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se


Extra kökspersonal

Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se