Lediga jobb på Aspenäs Herrgård

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss! 


Vi behöver bli fler och söker nu serveringspersonal

En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Augusti

Vårt kök tillverkar och tillagar både modern skandinavisk och internationell mat från grunden. Vi serverar våra gäster från frukost på morgonen till middag på kvällen. Våra gäster består framför allt av konferensgäster, affärsresenärer och bröllopsgäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av yrket.
Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du gillar att sälja och har ett genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.
Eftersom vi har många internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska i både tal och skrift.
Du har lätt för att ta egna initiativ, ge oförglömlig suverän service samt föregår med gott exempel.

Arbetstiden är förlagd till både morgon- dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till VD carina.gustavsson@comwell.se. Intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Carina Gustavsson på mail.
 

Vi söker kock

Vi behöver utöka vårt köksteam. Vi är en hotell och konferensanläggning med gäster från hela världen.
Som kock på Aspenäs Herrgård arbetar du med högklassiga råvaror, ständig utveckling för att uppnå det bästa på tallriken både i smak och presentation. Vi jobbar med ett ekologisk och hållbarhetstänk som är en stor och viktig del av vår verksamhet. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för gastronomi.
Vi tillverkar och tillagar både modern skandinavisk och internationell mat från grunden. Allt från konferensmenyer, bröllopsmenyer, grillbuffér och a la carte.

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet, gärna från liknande versamhet. Det är viktigt att du ser långsiktighet i din anställning, hos oss kan du växa och vara delaktig. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga med dina arbetskamrater och ser utveckling och förändring som något positivt. Etik och arbetsmoral är en förutsättning. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och en ansvarsfull person med vilja och entusiasm att utveckla restaurangens verksamhet.

Arbetstiden är förlagd till omväxlande dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med startdatum snarast möjligt.  Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan på e-post till kökschef magnus.ericsson@comwell.se. Märk ansökan "kock". Vi tillämpar kollektivavtal med provanställning. Urval sker löpande.

 

Vi söker extra medarbetare till vår restaurang!

Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangchef lilian.andersson@comwell.se

 

Vi söker extra diskare vid behov.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangchef lilian.andersson@comwell.se

 

Vi söker fler medarbetare till vårt kök!
Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se