Lediga jobb på Aspenäs Herrgård

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss! 


Vi söker nu serveringspersonal
En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi serverar allt från läckra lunchbufféer och kvällssupéer i restaurangen till grillbufféer i vår vackra trädgård och du kommer att arbeta i ett team där du har god kännedom och är delaktig i gästens vistelse på Aspenäs.

Vi ser gärna att du har minst fem års yrkesvana. Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du har ett gott affärssinne och ett genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

Eftersom vi har en hel del internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska och gärna något mer språk.
Du har lätt för att ta egna initiativ, ge oförglömlig suverän service samt föregår med gott exempel.
Arbetstiden är förlagd till kvällstid men även dagtid kan förekomma. Helgtjänstgöring förekommer.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan på e-post till restaurangchef Lilian Andersson på mail lilian.andersson@comwell.se

 

 


Vi söker extra medarbetare till vår restaurang!
Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se

 

Vi söker extra diskare vid behov
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se


Vi söker extra medarbetare till vårt kök!
Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se