Lediga jobb på Aspenäs Herrgård

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss! 

 

Vi behöver bli fler och söker nu serveringspersonal

Tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Snarast möjligt

Vi söker dig som har erfarenhet av serveringsyrket.
Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du gillar att sälja och har ett genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.
Eftersom vi har många internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska i både tal och skrift.
Du har lätt för att ta egna initiativ, ge oförglömlig suverän service samt föregår med gott exempel.

Arbetstiden är förlagd till både dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se. Intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Lilian Andersson på mail.

Vårt kök tillverkar och tillagar både modern skandinavisk och internationell mat från grunden. Vi serverar våra gäster från frukost på morgonen till middag på kvällen. Våra gäster består framför allt av konferensgäster, affärsresenärer och bröllopsgäster.

 

 

 

Vi söker extra medarbetare till vår restaurang!

Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se

 

Vi söker extra diskare vid behov.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se

 

Vi söker extra medarbetare till vårt kök!
Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se