Rulla ner till innehåll

Boendepaket på herrgården

En plats för stora och små möten. På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö omringad av naturens skönhet, med sjön Aspen intill. Oavsett om du är här på konferens, privat eller för ett stort firande ser vi till att din tid på herrgården är så välkomnande och njutningsfull vi bara kan. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum som ligger i våra fyra fristående gårdshus några steg från herrgården.  Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan. Här kan du somna med trädens sus och dus utanför fönstret.

Helger på Aspenäs Herrgård 2023

Hela årets helger är fyllt med aktiviteter hos oss! Vi erbjuder allt från tema-helger som fisk- och skaldjursmiddagar, vilthelger, träningshelger och mordgåtor till lugnare herrgårdshelger, sommar på herrgården med erbjudanden och paketpriser för dig. Klicka in på sidan och utforska, när är ditt nästa besök?

KONFERENS på HERRGÅRDen

Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt.

Herrgårdsbröllop

3977337bf10801d86a31ea96a9c6efcf

Drömmer du om ett herrgårdsbröllop?

Låt Aspenäs Herrgård stå för inramningen till ett oförglömligt bröllop. Herrgården är en romantisk plats med sitt sjönära läge, grönskande omgivningar och vackra rum för fest och boende.

Hit är du välkommen,

både privat och i arbetet

Aspenäs Herrgård har i mer än hundra år varit en plats för goda möten, samvaro och gemenskap. Vår herrgård ligger strax utanför Lerum, vid Aspens sjöstrand. Både från Göteborg och Landvetter är det bara en tjugo minuters resa. Nära, men tillräckligt långt bort för att byta stadens brus mot trädens sus och sjöns kluckande vågor.

I en välkomnande och rogivande atmosfär är det lätt att vara tillsammans och fokusera på det som är viktigt. Här finns tid för njutning med bastu, energigivande vandringar, öppen brasa och inbjudande sällskapsytor.

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

Läs mer om oss