Á la carte meny gäller från v.37

Helgens Á la carte meny

Förrätter:

Herrgårdens havskräftsoppa med krispig jordärtskocka, sotad pilgrimsmussla & Cognacs-grädde

Råbiff med rostad lökcrème, dragon, riven ost & krispig potatis

Saltbakade betor med rostad lökcrème, dragon, riven ost & krispig potatis

Varmrätter:

Helbakad rotselleri med äppelcurd, fourme D´Ambert & rostade mandlar

Kvällens fångst med skummig körvelsås, västerbottenpuré & tomatconfit

Helstekt kalventrecote med pommes Anna, höstsvamp & citrontimjansås

Dessert & ost

Herrgårdens 3 sorters ost med morotsmarmelad & fröknäcke

Mörk chokladmousse med halloncrème & rostad vit choklad

Hasselnötskaka med Calvadosäpplen & citrongrädde

 

Vi reservar oss för eventuella ändringar i menyn

Denna meny är för helggäster. Konferensgäster och större grupper hänvisas till bokningsavdelningen för en fast meny.