Á la carte meny gäller från v.37
Helgens Á la carte meny
Förrätter:
Herrgårdens havskräftsoppa med krispig jordärtskocka, sotad pilgrimsmussla & Cognacs-grädde
Råbiff med rostad lökcrème, dragon, riven ost & krispig potatis
Saltbakade betor med rostad lökcrème, dragon, riven ost & krispig potatis
Varmrätter:
Helbakad rotselleri med äppelcurd, fourme D´Ambert & rostade mandlar
Kvällens fångst med skummig körvelsås, västerbottenpuré & tomatconfit
Helstekt kalventrecote med pommes Anna, höstsvamp & citrontimjansås
Dessert & ost
Herrgårdens 3 sorters ost med morotsmarmelad & fröknäcke
Mörk chokladmousse med halloncrème & rostad vit choklad
Hasselnötskaka med Calvadosäpplen & citrongrädde
Vi reservar oss för eventuella ändringar i menyn
Denna meny är för helggäster. Konferensgäster och större grupper hänvisas till bokningsavdelningen för en fast meny.