Ljuvlig grillbuffé vid sjön

Vi på Aspenäs älskar god mat och vi vill gärna att ni under sommaren ska få uppleva vår härliga miljö i kombination med god mat. Vår grillbuffé serveras i maj, juni och augusti och består i stor utsträckning av säsongsbetonade, lokala och ekologiska råvaror.

I vår frikostiga buffé finner ni både grillad fisk, kött och vegetariska alternativ  tillsammans med grönsaker, saftiga sallader, såser, bröd och potatis i olika former. 

Buffén serveras kvällstid och avnjutes i vårt fina festtält bara några steg från sjön Aspen. Festtältet är under tak vilket innebär att vi inte är beroende av vackert väder. Det är med andra ord gott att grilla oavsett vilket väder det är.

 


 

Bjud kollegorna på grillbuffé

I vår vackra herrgårdsmiljö kan ni lugnt fokusera på ert möte, låt vår välsmakande grillbuffé bli ett extra uppskattat inslag och avslut på er mötesdag. 

Tillägg till ert konferenspaket: 85 kr/person ex moms. Gäller för sällskap på minst 30 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan. Erbjudandeperiod: grillbuffén kan bokas måndag-fredag i maj, juni och augusti 2019. 

 


 

Erbjudande - måndagskonferens med grillbuffé

Passa på att boka er konferens hos oss på veckans första dag och få en härlig grillupplevelse på köpet! På måndagar i juni och augusti bjuder vi nämligen alla våra konferensgäster på tilläggspriset för vår grillbuffé (värde 85 kr/person ex moms). 

Erbjudandeperiod: alla måndagar under juni och augusti 2019. 

 


 

Måndagsgrill för privatgäster

På måndagar i juni och augusti är du som vill besöka oss som privatgäst varmt välkommen att njuta av vår grillbuffé. Bjud med dig grannar, vänner och familj och ta tillvara på sommarkvällen med härliga grilldofter och smaker!  

Boka bord på: 0302-63 00 00. Pris 295 kr/person.