Ljuvlig grillbuffé vid sjön

Vi på Aspenäs älskar god mat och vi vill gärna att ni under sommaren ska få uppleva vår härliga miljö i kombination med god mat. Vår grillbuffé serveras i maj, juni och augusti och består i stor utsträckning av säsongsbetonade, lokala och ekologiska råvaror.

På vår frikostiga buffé finner ni både grillad fisk, kött och vegetariska alternativ  tillsammans med grönsaker, saftiga sallader, såser, bröd och potatis i olika former. 

Buffén serveras kvällstid och avnjutes i vårt fina festtält bara några steg från sjön Aspen. Festtältet är under tak vilket innebär att vi inte är beroende av vackert väder. Det är med andra ord gott att grilla oavsett vilket väder det är.
 Bjud kollegorna på grillbuffé

I vår vackra herrgårdsmiljö kan ni lugnt fokusera på ert möte, låt vår välsmakande grillbuffé bli ett extra uppskattat inslag och avslut på er mötesdag. 

För ett tilläggspris på 85 kr/person ex moms, uppgraderar vi er konferensmiddag till en grillbuffé. Gäller för sällskap på minst 30 personer, mindre grupper är välkomna att kontakta oss för förfrågan. Erbjudandeperiod: grillbuffén kan bokas måndag-fredag i maj, juni och augusti 2020.