Aktuellt

Mordgåtor på Aspenäs Herrgård!

Under hösten välkomnar vi dig hit till herrgården för att lösa mordgåtor! En gåta där du väljer valfri karaktär och följer efter i herrgårdens vindlande vrår. Byt karaktär när det passar. Till middagen efteråt har ni alla i sällskapet olika ledtrådar att diskutera. Vem av er har den skarpaste kniven i lådan? Du eller...
 
Föreställningslängd inklusive middagen cirka 4,5 h. Var på plats senast 16.45. föreställning startar kl 17. Under kvällen serveras en trerätters middag.

Pris, övernattning och bokning: Välj att boka mordgåta, middag samt om du vill sova över på herrgården. Mordgåta med trerättersmiddag: Pris 994 kr.
Mordgåta med logi, frukost, mordgåta och trerättersmiddag: Pris 1549 kr/person för del i dubbelrum. Föreställningar: 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 10/3, 17/3 och 24/3.
Läs mer och boka på: www.sommarteater.nu 

 

Vi byter namn

Aspenäs har en lång och fascinerande historia, många familjer har flyttat in och ut genom åren och det har satt sin prägel på anläggningen. Nu också på namnet. 
 
Vi ingår fortfarande i Comwell-koncernen men heter numera Aspenäs Herrgård, allt för att förstärka den hemtrevliga miljön som många gäster uppskattar. Samtidigt utvecklar vi matupplevelsen och skapar fler möjligheter för givande möten. Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddad bland buskar och träd och med en vidsträckt gräsmatta som sträcker sig ner mot Aspens vattenbryn. Aspenäs Herrgård är en plats för möten och vi vänder oss framförallt till gäster som kommer för att konferera. Här finns plats för flera hundra gäster. Men vi är också värd för många bröllop och storslagna födelsedagar.