Rulla ner till innehåll
7P8A3262aspenasherrgard

FLASHSALE 40% PÅ ALLA PAKET UNDER SOMMAREN!

Sommarens bästa deal JUST NU -

40% RABATT PÅ DITT SOMMARPAKET, gäller alla datum

Njut av sommaren på Aspenäs Herrgård. Ta ett avslappande dopp i sjön Aspen några korta fotsteg från herrgården, sväng förbi Seatons Bistro och mumsa i dig dagens goda bakverk, kanske också en kall drink på det? Fortsätt upp för dem historiska trapporna som ger dig en känsla av glamour, något en 200 år gammal herrgård kan ge. Avrunda dagen med ett spel i biljard innan det är dags för middag.

Aspenäs herrgård hittar ni endast 20 minuter från centrala Göteborg och Landvetter.

Bo på herrgården

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö. Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du oss, tillräckligt nära för att göra resan hit enkel och snabb men tillräckligt långt bort för att släppa den stressiga vardagen. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan, med en naturnära och magisk miljö omkring dig. Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum.

AKTUELLT!

Vi erbjuder allt från tema-helger som winemakers dinners, provningar, träningshelger och mordgåtor till lugnare herrgårdshelger, sommar på herrgården med erbjudanden och paket för dig. Klicka in på sidan och utforska, när är ditt nästa besök?

KONFERENS på HERRGÅRDen

Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt.

Herrgårdsbröllop

3977337bf10801d86a31ea96a9c6efcf

Drömmer du om ett herrgårdsbröllop?

Låt Aspenäs Herrgård stå för inramningen till ett oförglömligt bröllop. Herrgården är en romantisk plats med sitt sjönära läge, grönskande omgivningar och vackra rum för fest och boende.

Hit är du välkommen,

både privat och i arbetet

Aspenäs Herrgård har i mer än hundra år varit en plats för goda möten, samvaro och gemenskap. Vår herrgård ligger strax utanför Lerum, vid Aspens sjöstrand. Både från Göteborg och Landvetter är det bara en tjugo minuters resa. Nära, men tillräckligt långt bort för att byta den stressiga stadsvardagen mot naturens lugn.

I en välkomnande och rogivande atmosfär är det lätt att vara tillsammans och fokusera på det som är viktigt. Här finns tid för njutning med bastu, energigivande vandringar, öppen brasa och inbjudande sällskapsytor.

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

Läs mer om oss